lunes, 3 de diciembre de 2012

ACTIVITATS DESEMBRE

DIA DE LA SAGRADA FAMILIA

El Diumenge  dia 30 de Desembre a l'acabar la missa major, vam fer tres voltejos per a celebrar el dia de la Sagrada Familia...


REUNIÓ AMB EL L'ARQUEBISBE

El passat dia 27 de Desembre es va celebrar la ja tradicional reunió entre les colles de campaners i l'Arquebisbe D. Carlos Ozoro, on es van tractar diversos temes d'actualitat.

FESTIVITAT DE SANTA BARBARÀ
El passat diumenge dia 2 de Desembre en la festivitat de la nostra patrona Santa Barbara ficarem en practica una exhibicio amb el campanomòbil amb la configuracio del mateix i l’interpretació de tocs i voltejos de l’epoca medieval.

Desde asi vullc agrair la presencia de Françesq Llop i Pau Sarrio campaners de la Catedral de Valencia que estiguerem amb nosaltres, tambe agrair enormement a la nostra companya Ana Mº Castella Peiro per la seua inestimable ajuda.

Despres d’aquest acte tingerem un dinar de germanor amb les nostres families ja que son elles les que mes pateixen la nostra aficció.
     



CONSTITUCIÓ DE LA FEDERACIO DE CAMPANERS


   El passat dissabte 1 de dessembre al barri de Campanar (Valencia) tinge lloc la constitució de la nova Federació de campaners Gremi de Campaners Valencians constituida per diferents colles de la comunitat Valenciana fins i tot de fora com es el cas de Caudete.

La presidencia a carrec dels campaners d’Ontinyent, la secretaria als campaners d’Albaida i la tesorería a carrec dels campaners de la Catedral de Valencia, el resto com a vocals son: campaners de Alberic, L’Alqueria de la Comtessa, Campanar, Morvedre, Massanassa, Moixent, Soneja, Caudete.

Ha segut un viatge llarc, durant molts anys diferents colles en diferents encontres sempre s’anomenat pero ha segut fins ara que per fi es una realitat. Per molts anys.

Despres d’uns quants anys d’aletargament produit en aquella reunió al barri de Campanar (Valencia) per fi hem aconsegit cicatricar aquelles ferides i quin millor lloc que en Campanar.
 
   

No hay comentarios:

Publicar un comentario