domingo, 24 de abril de 2011

ACTIVITATS ABRIL

“Diumenge de Rams qui no estrena no té mans.”

Aquesta es la dita però nosaltres començàrem el dissabte a tallar i preparar les 12 palmes pertinents, 4 per a les finestres de la nostra torre i les altres per a les campanes.
Diumenge a les 8 del matí vam muntar al campanar per a instalar les palmes i així va quedar engalonat el campanar i les campanes per a un dia tant especial.
Aquesta activitat ja portem duen-la a terme desde l’any 2002 i mentres timgam salud i palmes…
Fotos



Processó de L’Alqueria de la comtessa

El Duimenge dia 17 d'Adril en L’Alqueria estem celebrant aquest any el IV Centenari de la Carta Pobla. Per aquest motiu desde la Parroquia Sant Pere i Sant Pau hem organisat una processó amb el nom de “Las imagenes hablan”, en la qual hem tret totes les imatges de Setmana Santa ja que el divendres Sant no es fa aquesta processó per diferents motius.
Donçs be nosaltres estiguerem tocant les campanes en dita processó ja que no es divendres Sant i les campanes sí que poden tocar allí estiguerem fent el que més ens agrada fer.

FOTOS





domingo, 3 de abril de 2011

Tocs i repics a la població de Piles

El divendres dia 25 de març invitats a la población de Piles asistirem amb el campanomòbil per a rebre als voltants de les 20’30h la patrona de tots el Valencians, La Mare de Deu dels Desemparats.
En baixar del maremòbil amb el sò de l’himne Nacional, la disparà de les 21 salves pertinents i el sò de les nostres campanes comença així un gran cap de setmana per a la població de Piles.
Nosaltres durant tot el recorregut pels carrers de la població fins l’Esglèsia l’acompanyarem amb tocs, repics i voltejos per a engrandir tal event.
L’associació de Campaners de L’Alqueria donem les gràcies a la Parroquia de Piles i volem recalcar que sempre que vinga la Mare de Deu dels Desemparats a qualsevol dels pobles de la Safor estem disposats a col·laborar de la millor manera que sabem. Tocant CAMPANES.
FOTO I VIDEO